Poradňa Den Braven Mamut Glue High Tack 290 ml biely 51910BD

Autor: | Vložené: 02.09.2013 000 20:06 | Témy: Poradňa Den Braven Mamut Glue High Tack 290 ml biely 51910BD

Možem s ním lepiť veci na obklad?

ahoj,kúpil som si do kúpelne kovový držiak na zubné kefky,do záchodu kovový držiak na toaletný papier a tiež nejaké háčiky na zavesenie uterákov v kúpelni.Bolo mi povedané aby som to nevrtal,ale že to mám nalepiť týmto MAMUTIM lepidlom.Že by to malo udržať bez problémov.Tak by som sa chcel opýtať, či máte niekdo skusenosti s lepením niečoho podobného.Bojím sa aby to neodpadlo a nerozbilo to dlažbu alebo umývadlo.
Ďakujem sa odpoveď.

  • 2. septembra 2013 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Dobrý deň,
    toto lepidlo je využívané na lepenie predmetov s ďaleko vyššou záťažou ako je stojan na kefky alebo toaletný papier. Máme osobnú skúsenosť s lepením zrkadla na stenu- zrkadlo je nemožné strhnúť váhou dospelého chlapa. Samozrejme treba dodržiavať pokyny na zadnej strane, t.j. lepidlo nanášať na čistú plochu, rovnomerne.
    Lepidlo môžete objednať aj u nás v obchode http://www.kajo.sk... , môžete objednávať aj telefonicky na bezplatnej linke 0800 500 170.

    V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.

    s pozdravom

    KAJO.sk

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.